Gyűjtsük össze közösen a Rákóczi útban rejlő lehetőségeket!

Gondoljuk át közösen a Kossuth Lajos utca és a Rákóczi út jelenlegi kialakításában meglévő lehetőségeket és hiányosságokat! Jelezze nekünk észrevételeit és tapasztalatait Budapest egyik fő ütőerének számító útszakaszáról. A jelenleg meglévő közlekedési problémák mellett a felfedezhető értékeket és jó gyakorlatokat is gyűjtjük.

Mi a MORE projekt?

A BKK részvételével zajló Multimodal optimization of road-space in Europe (MORE) egy olyan többszempontú közterületmegújítási kutatás-fejlesztési projekt, amely célja, hogy megoldást találjon a városi főutak közlekedési problémáira, ahol a gépjármű forgalom okozta negatív hatások élhetetlenné teszik a gyalogosan és kerékpárral is használt közterületeket. A projektről részletesebb információt a ’Rólunk’ menüpont alatt talál.

Budapesten a MORE projektben vizsgált teljes útszakasz az M1/M7 autópálya bevezető – Budaörsi út – Hegyalja út – Rákóczi út. Ezen belül a részletesen vizsgált belvárosi terület a Kossuth Lajos utca és Rákóczi út Ferenciek tere és Baross tér közötti szakasza. Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy megosztja velünk a részletesen vizsgált területhez kapcsolódó közlekedési tapasztalatait. A kezdés gombra kattintva megjelenítheti a vizsgált területet tartalmazó térképrészletet, amelyen elhelyezheti saját észrevételeit.

Részletesen vizsgált terület:
Nagyforgalmú városi út:
EU Flag

Ez a projekt az EU Horizon 2020 kutatás-fejlesztési program pénzügyi támogatásából valósul meg a 769276 számú támogatási szerződés keretein belül.

A weboldal tartalmáért a szerzők kizárólagos felelősséggel tartoznak. Ez nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió véleményét. Sem az Ügynökség, sem az Európai Bizottság nem felelős az itt megjelenő információk tartalmáért.

© OpenStreetMap közreműködők